Zorgeloos beheer

Onderdeel van Woningstichting Maasvallei Maastricht
Maasvallei VvE diensten is een onderdeel van Woningstichting Maasvallei Maastricht. Eigenlijk is er geen partij die beter VvE-beheer kan bieden dan een woningcorporatie. Alle ervaring, expertise én capaciteit is in eigen huis aanwezig. Woningstichting Maasvallei Maastricht werkt dagelijks aan het onderhoud van woningen en complexen.

Woningstichting Maasvallei Maastricht is een ambitieuze en klantgerichte middelgrote woningcorporatie met circa 4.000 woningen. De primaire taak is het verhuren van woningen aan mensen die hierin zelf niet kunnen voorzien en aan bijzondere doelgroepen.

Woningstichting Maasvallei Maastricht is ook verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van deze woningen. Daarnaast zet zij haar expertise in voor het besturen en beheren van Verenigingen van Eigenaren in de regio Zuid-Limburg. Woningstichting Maasvallei Maastricht beschikt over een bijzonder woningbezit, veelal in authentieke wijken en buurten in Maastricht, Eijsden-Margraten, Gulpen en Beek. Kwaliteit van wonen heeft bij Woningstichting Maasvallei Maastricht niet alleen betrekking op de woningen zelf maar zeker ook op de leefbaarheid in woonomgevingen.

Daarom kiest Woningstichting Maasvallei Maastricht ervoor om steeds meer samen met bewoners woonomgevingen te verbeteren. Respectvol en sociaal vernieuwen met aandacht voor mensen, wonen en woonomgevingen. Dat is de missie die tot uiting wordt gebracht in de slogan: ‘Maasvallei brengt wonen tot leven’.

Kijk voor meer informatie over Woningstichting Maasvallei Maastricht op www.maasvallei.nl