Inloggen klantportaal

Twinq
Maasvallei VvE Diensten maakt gebruik van Twinq software. Door gebruik te maken van deze modernste software voor het beheer van Verenigingen van Eigenaren bieden wij gegarandeerd een optimale service aan onze klanten, nu maar zeker ook in de toekomst. Dagelijks worden er door Twinq landelijk meer dan 11.000 appartementen-gebouwen (ruim 450.000 appartementsrechten) beheerd. 

De software van Twinq is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring. Het pakket ondersteunt alle processen van het beheer van VvE’s. Denk hierbij aan het opstellen van de begroting, het bewaken van de ledenbijdragen, de eigendomsoverdracht van een appartementsrecht, het samenstellen van een actuele presentielijst en het voeren van de administratie. Ook het doorrekenen van het meerjaren onderhoudsplan behoort tot de standaard mogelijkheden van Twinq.

Inloggen op uw pagina
Iedere individuele eigenaar heeft van Maasvallei VvE Diensten een unieke inlogcode en wachtwoord ontvangen. Middels deze inloggegevens kunt u inloggen op de pagina van uw VvE. Op deze pagina zijn alle relevante documenten van uw vereniging 24/7 beschikbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de splitsingsacte, de notulen, afsprakenlijsten, het huishoudelijk reglement, maar ook uw eigen debiteurenkaart.Klik bovenstaand om op uw persoonlijke pagina in te loggen.