VvE beheer

Uw partner in VvE-beheer
Steeds vaker stappen Verenigingen van Eigenaren over op het uitbesteden van het beheer. Ze kiezen daarmee voor professionele deskundigheid, een onafhankelijke visie en het uit handen nemen van werk. Maasvallei VvE diensten is onderdeel van Woningstichting Maasvallei Maastricht. Eigenlijk is er geen partij die beter VvE-beheer kan bieden dan een woningcorporatie. Wij hebben de ervaring, expertise én capaciteit in huis. We werken dagelijks aan het onderhoud van woningen en complexen.

Maasvallei streeft naar schone, veilige en prettige leef- en woonomgevingen. Maar ook voor het opstellen van (onderhouds-) begrotingen en uitvoeren van administratieve en ondersteunende werkzaamheden hebben we de kennis en ervaring in huis. Of het nu gaat om de onderhandeling met de schilder, het innen van een betaling, ondersteuning bij een juridische vraag of een spoedreparatie (24 uur per dag, zeven dagen per week). Maasvallei VvE diensten, daar staat iets achter! Dat is zorgeloos beheer.

VvE diensten voor professionals
Niet alleen VvE’s kunnen een beroep op ons doen, ook vastgoedprofessionals en woningcorporaties kunnen bij ons terecht. Maasvallei VvE diensten is weliswaar een onderdeel van Woningstichting Maasvallei Maastricht, maar werkt als onafhankelijke aanbieder van VvE beheer. Wij nemen het totale beheer van u over. Vanuit onze woningcorporatie beschikken wij over de know how én capaciteit om u een full service-pakket aan te bieden ten behoeve van uw VvE’s. U heeft er geen omkijken naar en de VvE’s zijn verzekerd van een professionele ondersteuning. Ook dat is zorgeloos beheer.